Degustační 5 nebo 7-chodové menu v designové restauraci zaměřené na tradiční českou kuchyni s neomezenou konzumací vybraných nápojů nebo nez nápojů
5-chodové degustační menu
Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a náš pečený kváskový chléb
Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi
Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky
Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou
Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády
7-chodové degustační menu
Siven z rybářství Skalní mlýn marinovaný v červené řepě s černým rybízem, kopr, grapefruit a hořčičné semínko
Pěna z kozího sýra z kozí farmy Pěnčín s vanilkovým medem, ořechy a marinovanou hruškou, granátové jablko
Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninkou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi
Farmářský salát s polníčkem a baby špenátem, zastřeným vajíčkem, krutony a slaninovými nudlemi, brambůrky grenaille
Česká jelení kýta pečená na zelenině, šípková omáčka, pastinákové pyré a kaštany
Pečené vepřové koleno od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, strapačky se zelím a smetanovým křenem
Tvarohový dort s omáčkou z lesního ovoce a citronovým prachem